Wedstrijdleiders

Geert Zuidema

In 1990 ben ik begonnen bij de BHN met een boxer en later met 2 Herders. Nadat ik eind hier eind 1995 mee getopt ben , ben ik in 2005 met een boxer in de IPO begonnen bij een Kringgroep van de NBC. Ik heb onder andere met mijn boxer Carlos meegedaan aan de Gouden Speurlijn. Regelmatig ben ik ingezet als spoorlegger bij examens. en vorig jaar was ik als wedstrijdleider actief bij de NK speuren alle rassen van de CWH

Inge de Vries

Mijn naam is Inge de Vries geboren in Amsterdam, in 1980 verhuist naar de nieuwste provincie Flevoland en sinds oktober 2011 wonen mijn partner en ik in Nieuw-Weerdinge, Drenthe.

Van huis uit ben ik met Duitse Herders opgegroeid. Zelf heb ik 12 jaar een Duitse Staander gehad die ongeschikt was voor de jacht, later een Mechelse Herder waar ik G&G en behendigheid meedeed.

Sinds 1993 heb ik Briards, eerst 3 reuen en Kelsey is mijn 4de Briard. De 1ste Briard was een hond die alles in zich had en maakte dat ik mijn hart aan de Briard verloor, om hun karakter, leergierigheid, werklust, uitstraling en het geen modehond zijn.

Honden en hondensport zijn een rode draad in ons dagelijks leven, mijn partner traint sinds 1980 KNPV. 1x per jaar proberen we een nestje KH Hollanders te fokken die hoofdzakelijk voor de sport weggaan.

Samen hebben wij 1 Briard teef, 3 Hollandse Herders KH, 1 jonge Duitse Herder uit werklijn, 1 kruising Briard/Mechelaar pup  en 1 kruising Mechelaarpup..

Ik heb IPO/IGP getraind met mijn zwarte Briard reu en daarmee IPO-1 gehaald, met mijn Briard teef ook IPO getraind maar uiteindelijk heb ik me toegelegd op het speuren. Met haar heb ik 3x UV gedaan,VZH, IPO/A 1, 2, 3 en Sph-1 behaald en tevens is zij NJK show. Nu doe ik met haar mantrailing.

Met onze oudste Hollander teef heb ik me ook toegelegd op het speuren, zij heeft ook UV, VZH, IPO/A 1, 2, 3 en Sph-1. En hoop dit jaar Sph-2 te behalen.

Met onze 2de Hollander teef doe ik mantrailing en ben nu bezig voor het VZH en UV.

Verder heb ik diverse bestuursfuncties vervuld bij de clubs waar ik heb getraind en bij de Rasverenigingen van de Briard en Hollandse Herder. Tevens afgevaardigde in de Commissie Werk Honden voor de Nederlandsche Briard Club en de Vereniging van Hollandse Herder.

Ik wens iedereen vanaf deze plek een mooi en sportief speurweekend met vooral ook veel plezier! Wij zullen ons best doen dit mogelijk te maken.